Izjava o odricanju odgovornosti

Izjava o odricanju odgovornosti za www.idemnaput.com
Na snazi od 01.04.2024.

Informacije koje pruža www.idemnaput.com (“web stranica”) namijenjene su samo općim informativnim svrhama. Iako se trudimo održati informacije ažurnima i točnima, ne dajemo nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, izričito ili implicitno, o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti ili dostupnosti u vezi s web stranicom ili informacijama, proizvodima, uslugama ili povezanim grafikonima koji se nalaze na web stranici u bilo koje svrhe. Stoga, svaka oslanjanja na takve informacije strogo je na vaš vlastiti rizik.

Putne informacije: www.idemnaput.com pruža sadržaj vezan uz destinacije za odmor, vodiče za putovanja, savjete i preporuke. Putne informacije prezentiraju se u dobroj vjeri i namijenjene su samo u informativne svrhe. Pružamo uvide temeljene na osobnim iskustvima i istraživanjima; međutim, vaše iskustvo putovanja može varirati zbog niza čimbenika.

Vanjske veze: Putem ove web stranice možete se povezati s drugim web stranicama koje nisu pod kontrolom www.idemnaput.com. Nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnošću tih web stranica. Uključivanje bilo kakvih veza ne implicira nužno preporuku ili podršku izraženih stavova unutar njih.

Izjava o povezanosti: Web stranica može sadržavati veze s partnerskim web stranicama, i mi možemo primiti partnersku proviziju za sve vaše kupnje na partnerskim web stranicama koristeći takve veze. Naši partneri uključuju ili mogu uključivati tvrtke trećih strana koje imaju izravnu ili neizravnu vezu sa uslugama i proizvodima o kojima se raspravlja na web stranici.

Pogreške i propusti: Ne dajemo jamstvo ili garanciju u pogledu točnosti, pravodobnosti, performansi, potpunosti ili prikladnosti informacija na našoj web stranici. Iako se trudimo osigurati da su pružene informacije ispravne, nismo odgovorni za bilo kakve pogreške, propuste ili netočnosti.

Aktivnosti avanture: Sve aktivnosti ili ideje putovanja raspravljene na web stranici koje mogu uključivati potencijalne rizike, uključujući, ali ne ograničavajući se na planinarenje, penjanje, plivanje ili putovanje u udaljene destinacije, trebaju se pristupiti s oprezom.

www.idemnaput.com ne može biti odgovoran za bilo kakve nesreće ili incidente koji se mogu dogoditi tijekom sudjelovanja u bilo kojoj aktivnosti na temelju informacija pruženih na našoj web stranici.

Osobna odgovornost: Vi ste isključivo odgovorni za način na koji percipirate i koristite informacije na našoj web stranici, i to činite na vlastiti rizik. U nijednom slučaju www.idemnaput.com neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, ili bilo kakav gubitak ili štetu koji proizlazi iz gubitka podataka ili dobiti nastalih iz upotrebe ove web stranice.

Promjene u izjavi o odricanju odgovornosti: Možemo ažurirati našu izjavu o odricanju odgovornosti s vremena na vrijeme. Obavijestit ćemo vas o bilo kakvim promjenama objavom nove izjave o odricanju odgovornosti na ovoj stranici. Savjetujemo vam da periodično pregledate ovu izjavu o odricanju odgovornosti radi eventualnih promjena.

Kontaktirajte nas: Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovom izjavom o odricanju odgovornosti, kontaktirajte nas putem našeg obrasca za kontakt.

Korištenjem naše web stranice, ovime pristajete na našu izjavu o odricanju odgovornosti i suglasni ste s njezinim uvjetima.

Ova izjava o odricanju odgovornosti zadnji je put ažurirana 01.04.2024

Back to top button