Vijesti

MSC Cruises najavljuje nova krstarenja Kanarskim otocima na inovativnom itineraru za zimu 2024/25

Najavljeno je da će MSC Krstarenja pozicionirati jedan od svojih brodova u ovom arhipelagu tijekom zimske sezone 2024/2025, a rezervacije za takva putovanja su već otvorene.

MSC Opera nuditi će sedmodnevne rute s pristajanjem u šest različitih luka u periodu od 3. studenog 2024. do 16. ožujka 2025.

Plovilo će započinjati svoje putovanje iz luke Santa Cruz de Tenerife na otoku Tenerife, odakle će ploviti do Las Palmasa na Gran Canariji, Puerto del Rosaria na Fuerteventuri, Funchala na Madeiri, Santa Cruz de la Palme na La Palmi te Arrecifea na Lanzaroteu, prije nego se vrati natrag u Tenerife.

Ovaj novi raspored također uključuje fleksibilne opcije ukrcaja poput mogućnosti ukrcavanja u luci Santa Cruz de Tenerife nedjeljom, Las Palmasu ponedjeljkom, Madeiri u Funchalu četvrtkom ili petkom, te Arrecifeu subotom.

Zahvaljujući produženom vremenu provedenom u svakoj od luka, nova ruta putnicima daje priliku da provedu do 16 sati u pojedinim lukama, pružajući im dovoljno vremena za uživanje u svim aktivnostima koje vibrirajuće destinacije nude.

Arhipelag Kanarskih otoka te portugalski otok Madeira omogućit će svim gostima da se potpuno prepuste bogatstvu kulture svake od tih jedinstvenih lokacija, zapanjujućim krajolicima i atrakcijama, uz istodobni užitak u umirujućoj toploj klimi koja je kao stvorena za razgledavanje i sunčanje.

S obzirom na to da su Kanari i Madeira jako popularna destinacija zbog toplijeg vremena tijekom zimskih mjeseci, ovaj novi raspored putovanja lako je dostupan zahvaljujući redovitim međunarodnim letovima za Tenerife, Gran Canariju, Madeiru i Lanzarote.

Ovo je sjajna vijest za ljubitelje krstarenja koji žele iskusiti ljepotu Kanarskih otoka i Madeire iz ugla udobnosti jednog od brodova MSC-a. MSC Opera kao jedan od brodova flote MSC-a nudi raznolike sadržaje i usluge koje mogu učiniti putovanje posebnim i nezaboravnim. S obzirom na toplo vrijeme i nadasve zanimljive destinacije koje uključuju prirodne ljepote i kulturne znamenitosti, krstarenje Kanarskim otocima i Madeirom pruža savršenu priliku za odmor tijekom hladnijih mjeseci.

Fleksibilne mogućnosti ukrcaja omogućuju putnicima da prilagode svoje putovanje prema vlastitim potrebama i planovima, što je izuzetno pogodno za one koji možda žele provesti više vremena istražujući određene destinacije ili se ukrcaju iz različitih zemalja.

S obzirom na produljeni boravak u svakoj od luka, putnici imaju dovoljno vremena da u potpunosti istraže svaku destinaciju, uživajući u lokalnoj kulturi, gastronomiji i atrakcijama. Također, redovni međunarodni letovi znače da je put do početne luke krstarenja relativno bezbolan, što MSC krstarenje čini još privlačnijim izborom za zimske odmore.

Ukratko, MSC Cruises nudi putnicima jedinstvenu priliku da istraže bogatstvo Kanarskih otoka i Madeire, balansirajući opuštanje i avanturu na moru sa zemaljskim doživljajima i kulturom tih divnih otočkih destinacija.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button