Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja za www.idemnaput.com

Dobrodošli na www.idemnaput.com! Pristupanjem našoj web stranici na pristajete na sljedeće Uvjete korištenja, koji su dizajnirani kako bi osigurali da naša web stranica uvijek bude ugodna, pouzdana i poštovana. Ovi uvjeti upravljaju vašom upotrebom www.idemnaput.com i njegovim sadržajem, uslugama i proizvodima dostupnima na ili putem web stranice.

Korištenje stranice
www.idemnaput.com je usluga informacija o putovanjima koja pruža sadržaj o odredištima za odmor u Europi i svijetu. Naša stranica nudi uvide, savjete i vodiče koji vam mogu pomoći u učinkovitom planiranju putovanja. Vaša je odgovornost osigurati da vaša upotreba stranice bude u skladu s ovim Uvjetima korištenja te da za sve upotrebe koje nisu dopuštene ili navedene ovdje zatražite prethodno pismeno odobrenje od nas.

Vlasništvo nad sadržajem i autorska prava
Sadržaj na www.idemnaput.com, uključujući tekst, grafiku, slike i druge materijale, vlasništvo je www.idemnaput.com i/ili njegovih davatelja licence te je zaštićen zakonima o autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Ne smijete reproducirati, ponovno objavljivati, učitavati, objavljivati, prenositi ili distribuirati ovaj sadržaj na bilo koji način bez našeg izričitog pisanog pristanka. Sva prava koja nisu izričito dodijeljena ovdje pridržana su za www.idemnaput.com i njegove davatelje licence.

Sadržaj generiran od strane korisnika
Korisnici mogu objavljivati svoja iskustva, komentare, fotografije i recenzije na web stranici. Objavljivanjem sadržaja na stranici, dajete www.idemnaput.com neekskluzivnu, besplatnu, trajnu i globalnu licencu za korištenje, reprodukciju, mijenjanje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje, stvaranje izvedenih djela od, distribuiranje i prikazivanje takvog sadržaja kroz sve medije sada poznate ili kasnije osmišljene.

Zabranjeno ponašanje
Slažete se da nećete koristiti stranicu kako biste:
Objavili lažan, netočan, zavaravajući, klevetnički ili lažljiv sadržaj;
Povrijedili bilo koje zakone, prava trećih strana ili naše politike;
Distribuirali ili objavljivali spam, lančana pisma ili piramidalne sheme;
Distribuirali viruse ili bilo koje druge tehnologije koje mogu naštetiti www.putputujem.com ili interesima ili vlasništvu korisnika www.idemnaput.com;
Brali ili na drugi način prikupljali informacije o korisnicima, uključujući adrese e-pošte, bez njihovog pristanka.

Ograničenje jamstava
Informacije na www.idemnaput.com pružaju se na temelju “kakve jesu” bez ikakvih izjava ili jamstava, izričitih ili implicitnih. www.idemnaput.com ne daje nikakve izjave niti jamstva u odnosu na ovu web stranicu ili informacije i materijale pružene na ovoj web stranici. Ne jamčimo za točnost ili cjelovitost bilo kojeg materijala ili informacija sadržanih na web stranici www.idemnaput.com. Ne prihvaćamo odgovornost za gubitak ili štetu bilo koje vrste koja proizlazi iz korištenja ove web stranice.

Ograničenje odgovornosti
www.idemnaput.com i njegovi podružnice, službenici, agenti, davatelji licence i drugi partneri nisu odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu, posljedičnu ili primjernu štetu koja proizlazi iz vaše upotrebe naših usluga. Ova isključenja za izravnu, neizravnu, posljedičnu i slučajnu štetu primjenjuju se na sve tvrdnje bilo koje vrste, bilo da se temelje na jamstvu, ugovoru, deliktu, strogoj odgovornosti ili bilo kojim drugim pravnim teorijama.

Odgovornost
Slažete se da ćete obeštetiti i držati www.putputujem.com i njegove podružnice, službenike, agente i druge partnere i zaposlenike, bezopasnim od bilo kakvih tvrdnji ili zahtjeva, uključujući razumne troškove odvjetnika, koje napravi bilo koja treća strana zbog ili kao rezultat vaše upotrebe stranice, vašeg kršenja ovih Uvjeta korištenja ili vašeg kršenja bilo kojih prava drugih.

Izmjene usluge
www.idemnaput.com zadržava pravo u bilo kojem trenutku i s vremena na vrijeme izmijeniti ili prekinuti uslugu (ili bilo koji njezin dio) s ili bez obavijesti. Slažete se da www.idemnaput.com neće biti odgovoran vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, obustavu ili prekid usluge.

Općenito
Ovi Uvjeti korištenja čine cijeli sporazum između vas i www.putputujem.com i upravljaju vašom upotrebom Usluge, nadjačavajući bilo koje prethodne sporazume. Ovi uvjeti i odnos između vas i www.idemnaput.com bit će uređeni zakonima jurisdikcije u kojoj je www.idemnaput.com uspostavljen bez obzira na njegove odredbe o sukobu zakona.

Vaš pristanak
Korištenjem stranice www.idemnaput.com pristajete na naše Uvjete korištenja web stranice.

Promjene naših Uvjeta korištenja
Ako odlučimo promijeniti naše Uvjete korištenja, ažurirat ćemo datum izmjene Uvjeta korištenja u nastavku. Ova politika je posljednji put izmijenjena 01.04.2024.

Kontakt informacije
Za bilo kakva pitanja vezana za ove Uvjete korištenja ili vaše poslovanje s našom web stranicom, molimo kontaktirajte nas putem našeg obrasca za kontakt.

Ovi Uvjeti korištenja posljednji su put ažurirani 01.04.2024.

Back to top button